Фабрика загорілася, Samsung SDI відповів: не пов'язаний з напівпровідниковим бізнесом

Mar 22,2024

21 березня спалахнула пожежа на фабриці Samsung SDI в Кіксінгу, Південна Корея, і пожежники вчасно кинулися на місце події.За даними Samsung SDI, причиною пожежі були іскри, створені під час зварювальної роботи.На місці було 27 працівників, і всі вони втекли з місця події після пожежі, без жертв.

Після спалаху пожежі Samsung SDI наглядачі повідомили пожежну частину, яка кинулася на місце події і провела близько 20 хвилин, що гасла пожежу.

За даними First Financial News, 22 березня, яка відповідає за Samsung Semiconductor, заявила: "Ця пожежа не має нічого спільного з його напівпровідниковим бізнесом".

Зрозуміло, що головним бізнесом Samsung SDI є літієві батареї та електронні матеріали, і не існує напівпровідникового виробництва.Компанія оголосила 20 березня, що планує масово виробляти всі твердотільні батареї, як заплановано в 2027 році, і виробляти та забезпечити зразки до кінця 2026 року.

В даний час Samsung SDI співпрацює зі Stellantis та General Motors в штаті Індіана, США, щоб створити два фабрики акумуляторів.
Продукт RFQ