Розширення виробництва карбіду кремнію сприяє швидкому розвитку спеціального обладнання

Jul 28,2022

Силіконові карбідні пристрої живлення прискорюють проникнення в автомобільні та інші поля застосування, показуючи величезний ринковий простір та залучають різних виробників для збільшення розширення виробництва. Після того, як нещодавно було оголошено першу 8-дюймову лінію WolfSpeed, Bosch Group, Rohm, Infineon, Toshiba, розширення та нове будівництво виробничих ліній карбіду кремнію також оголошено.

Порівняно з традиційними виробничими лініями кремнію, процес виробництва карбіду кремнію приносить різні вимоги до обладнання.

Джузеппе Арена, директор проекту автомобільного енергетичного пристрою Stmicroelectronics, заявив, що завдяки унікальній фізичній та хімічній властивості матеріалів широкосмугового збороти, процес виробництва карбіду кремнію сильно відрізняється від традиційних пристроїв електроенергії на епітаксіальному зростанні, іонна імплантація, і високотемпературне відпал. Такі модулі, як спеціальні камери, розроблені для управління дефектами та підвищення продуктивності. Спеціальні інструменти також потрібні для травлення, стоншення та інших посилань.

У міру дозрівання процесу та обладнання деякі компанії IDM розглядають можливість перетворення застарілої 6-дюймової лінії виробництва вафельних вафель у виробничу лінію карбіду кремнію. Експерти галузі оцінюють, що для коригування процесу та придбання невеликої кількості спеціального обладнання потрібно лише 20 мільйонів доларів США. Цей вид трансформації виробничої лінії може бути завершено.

В даний час у цій галузі почав з'являтися відділ праці та спеціалізації, і такі компанії, як X-Fab, вже ступили в ливарний бізнес з карбіду кремнію.

Clas-SIC, розташований у Шотландії, Великобританія, працює 6-дюймовою лінією виробництва ливарних виробів з кремнію. 10-15% виробничої лінії-це спеціальне обладнання для карбіду кремнію, а більшість решти обладнання відремонтовано з виробничих ліній кремнію. За даними Rae Hyndman, компанія несе відповідальність, промисловість карбіду кремнію також стикається з вузькими місцями доставки при придбанні обладнання в секонд-хлі.

Ринок карбіду кремнію є перспективним, а також приваблює виробників обладнання для збільшення інвестицій у цю сферу. Девід Хейнс, технічний експерт компанії Fanlin, заявив, що загальний виклик, з яким стикаються обладнання, розроблене для процесів вафельних вафель під час обробки карбідних субстратів кремнію. Майже прозорий у видимих ​​та майже інфрачервоних областях модуль виявлення потрібно оптимізувати.

Інший гігант обладнання, прикладні матеріали, також запустив ряд спеціального обладнання для карбіду кремнію. За словами Салі Енн Генрі, директора з розвитку бізнесу компанії Shengmeies, за словами Саллі Енн Генрі, директора з розвитку кремнію, компанія Shengmei Company, призначене для спеціальних фізичних та хімічних властивостей карбіду кремнію. Сказав, що нинішній ринок спеціального обладнання для карбіду кремнію все ще знаходиться на ранній стадії розвитку, і більшість ІДМ все ще працюють на 6-дюймові виробничі лінії. (Інструменти мосту) будуть дуже привабливими. Таке обладнання можна спочатку представити на 6-дюймову виробничу лінію. Оскільки він оснащений найсучаснішим модулем виявлення, він може швидко адаптуватися до майбутньої 8-дюймової виробничої лінії після заміни модулів для завантаження та розвантаження. Дріт.
Продукт RFQ