Кажуть, що Showa Denko збільшує виробництво в Тайвані та Японії та розширює виробництво рідини напівпровідника на 20%

Aug 03,2022

2 -й Ніккей повідомив, що матеріали Showa Denko (Showa Denko Materials, раніше відомі як Hitachi Chemical), дочірня компанія Showa Denko, інвестує близько 20 мільярдів ієн, щоб збільшити виробництво в Тайвані та Японії. Виробництво, мета - збільшити виробничу потужність полірування рідини для напівпровідникових матеріалів приблизно на 20%. Через популярність смартфонів 5G вимоги до напівпровідникових показників зросли, а кількість шліфувань, необхідних при виробничій інженерії, збільшилася, підштовхнувши попит на полірування рідин.

Серед них полірування виробничих потужностей тайваньської бази буде збільшуватися з січня 2023 року. Крім розширення існуючих потужностей заводу, база Кацута Yamazaki Works в Японії також планує побудувати новий завод, з яких існуючі Завод для збільшення виробництва буде розташоване в ньому, буде відкрито в 2024 році, а новий завод буде відкритий у 2025 році.

У звіті зазначається, що поточне скорочення поставок смартфонів та ПК призвело до уповільнення напівпровідникового попиту, але з покращенням напівпровідникових показників необхідна кількість шліфувань також збільшилася, що сприяє зростанню полірування рідин. За даними Showa Denko Materials, з 2019 року, ринок рідини CMP зростає зі швидкістю понад 10% щороку.
Продукт RFQ