Повідомляється, що Sanan Optoelectronics знизить ціни на 10-15%, щоб конкурувати за міні-світлодіодні замовлення Apple

Sep 13,2022
13 вересня, згідно з Digitimes, галузеві джерела показали, що Sanan Optoelectronics, найбільший виробник світлодіодних чіпів у материковому Китаї, зменшив свою пропозицію на 10-15%, щоб конкурувати з епістаром Тайваню для Mini Mini Apple Mini для РК-панелей. Замовлення світлодіодного чіп.


Санан Оптоелектроніка спочатку планувала почати постачати міні -світлодіодні чіпси в Apple у другому кварталі 2022 року, але замок у східному материковому Китаї затримав план, повідомляють джерела.

Джерело зазначило, що в даний час Epistar є найбільшим постачальником міні-світлодіодних мікросхем Apple, а AMS-OSRAM, що базується в Австрії, є другим за величиною постачальником. Однак кажуть, що AMS-OSRAM припинить постачати міні-світлодіодні мікросхеми і натомість розвиватиме мікросхем мікросхеми.

Джерело цитувало Sanan Optoelectronics, що компанія збільшила врожайність міні -світлодіодних мікросхем і збільшує відправлення міжнародним постачальникам.

Apple прийняла політику додавання материкових китайських виробників до своєї ланцюга поставок, щоб покращити переговорну потужність та диверсифікувати ризики поставок, додали джерела. Крім того, існуюча потужність виробництва мікросхем Epistar буде недостатньо для задоволення попиту Apple у короткостроковій перспективі.

Тому джерело вказувало, що поки воно може відповідати вимогам якості Apple для міні -світлодіодних мікросхем, Sanan Optoelectronics безумовно ввійде в ланцюг поставок, і немає необхідності зменшувати котирування, щоб конкурувати за замовлення.

Для виробників, які використовують міні -світлодіодні підсвічування, якість міні -світлодіодних мікросхем є ключовим фактором для виробничих витрат. У зв'язку з цим джерела вказували на те, що в їх розгляді стабільне виробництво високоякісних світлодіодних мікросхем важливіше, ніж ціна.

Однак джерела також зазначають, що в міру покращення врожаю Mini світлодіодних чіпів та збільшення обсягів виробництва, для зниження цін на 5-10% у другій половині 2022 року потрібно буде знижувати ціни на 5-10%.
Продукт RFQ