Загальне управління митниці: Імпорт інтегрованого контуру моєї країни в першій половині 2022 р. Перевищив 1,35 трлн юанів

Jul 26,2022

Нещодавно загальна адміністрація митниці оприлюднила останню статистику. У першій половині 2022 року (січень по червень, те ж саме), моя країна імпортувала загалом 279,7 мільярдів інтегрованих схем, щорічно зменшилось на 10,4%; Загальна вартість імпорту становила 1,3511 трлн юанів, щорічно зростає. 5,5%. Крім того, у першій половині 2022 року експорт інтегральної схеми моєї країни становив 141 мільярд штук, щорічно зменшилось на 6,8%; Загальна вартість експорту становила 499,3 мільярда юанів, щорічно зростання на 16,4%.


Джерело: Офіційний веб -сайт загальної адміністрації митниці, "Таблиця вартості імпортних основних товарів у червні 2022 року"

Згідно з даними, оприлюдненими загальною адміністрацією митниці, у першій половині цього року загальна вартість імпорту та експорту товарів моєї країни становила 19,8 трлн юанів, щорічно зростання на 9,4%. Серед них загальна вартість експорту становила 11,14 трлн юанів, що на 13,2%; Загальна вартість імпорту становила 8,66 трлн юанів, що на 4,8%. Це означає, що в загальній вартості імпорту моєї країни в першій половині року інтегровані схеми становили близько 15,6%. Крім того, згідно зі статистикою загальної адміністрації митниці, у першій половині цього року вартість імпорту нафти внутрішньої сирої нафти становила 1,1633 трлн юанів. Очевидно, що вартість імпорту інтегрованих схем перевищила цю суму, ставши найбільшим імпортом товару в моїй країні.

Згідно з даними про експлуатацію вищезазначених галузей, призначених у червні 2022 року, опублікованому Національним бюро статистики кілька днів тому, в перші шість місяців цього року інтегрована контурна виробництво моєї країни становила 166,1 мільярда штук, що знизився на 6,3% -Н. Рік. Це також вперше з 2009 року, коли моя країна зазнала негативного зростання результатів інтегрованих схем.

Хоча внутрішнє виробництво ІС дещо зменшилося, експорт збільшився на 16,4%. У той же час, згідно з кількістю та загальною кількістю імпортованих інтегрованих ланцюгів, можна обчислити, що середня одиниця ціни імпортних інтегрованих схем у моїй країні становить 4,83 юанів за одиницю, тоді Юань на одиницю. Незалежно від того, чи порівнює він кількість та кількість імпортованих інтегральних схем моєї країни в першій половині цього року, або кількість та кількість експортованих інтегрованих схем, будуть знайдені характеристики "зменшення кількості та збільшення цін".

Завдяки постійному розвитку всього суспільства до оцифрування та інтелекту, попит на напівпровідників постійно випускається. Саме на цьому тлі інтегровані схеми були визнані "їжею" сучасної галузі, ядром індустрії інформаційних технологій та стратегічною, фундаментальною та провідною галуззю, яка підтримує економічний та соціальний розвиток та гарантії національної безпеки. Національна стратегічна провідна галузь. Оскільки інтегрована галузь моєї країни продовжує робити прориви в технологічних інноваціях та маркетингу, потужність промислової ланцюга продовжуватиме зміцнюватися, а конкурентоспроможність ринку також буде значно покращена.
Продукт RFQ