Ford: Він придбає батареї з дешевшими літієвими залізними фосфатами у CATL для північноамериканських моделей

Jul 23,2022

Згідно з офіційним звітом Ford China, він імпортуватиме дешевні літієві залізні батареї з CATL для використання в його північноамериканських електричних пікапах та позашляховиках. Ford будує подальший союз з CATL і досяг низки окремих угод, щоб забезпечити безпеку акумуляторів та акумуляторних матеріалів протягом наступних 10 років.

З наступного року The Mustang Mach-E на північноамериканському ринку додасть версію батареї батареї літію заліза, а F-150 Lightning Pure Electric на ринку Північної Америки також буде обладнаний версією батареї літію заліза фосфат З 2024 року всі надаються Катлом.

Ford вирішив використовувати літієві залізні батареї у своєму найбільш продаваному північноамериканському електромобілі, хімія, яка, за словами Форда, може зменшити матеріальні витрати на 10-15 відсотків і є економічно вигідною порівняно з діапазоном. Tesla використовує акумулятори літієвого заліза (LFP) у деяких седанах моделі 3, що продаються в США, продаються в США, повідомляє Reuters. Електричні вантажівки та Van Maker Rivian також заявили, що планує використовувати акумулятори LFP.

Форд заявив, що домовився з CATL спробувати використовувати батареї від китайської компанії в транспортних засобах Ford, що продаються в США, Європі та Китаї. У заяві CATL заявив, що "дві компанії планують використовувати відповідні сильні сторони для спільного вивчення нових можливостей для бізнесу в глобальному масштабі", що включають літієві залізні та інші акумуляторні технології.
Продукт RFQ