Код знову? Сполучені Штати вважають обмеженням експорту обладнання для виробництва чіп -чіпів вище 128 шарів до Китаю

Aug 02,2022

Сполучені Штати розглядають обмеження поставок американського обладнання для виготовлення мікросхем китайськими виробниками чіп-пам'яті, повідомили чотири людини, знайомі з цим питанням. Зрозуміло, що американські чиновники забороняють експортувати до Китаю обладнання, яке використовується для виготовлення мікросхем пам’яті NAND з більш ніж 128 шаром.

Якщо план завершиться, він також може завдати шкоди компаніям, такими як південнокорейський гігант пам’яті Samsung, зазначають джерела. Цей крок також буде намагатися захистити Western Digital Corp., єдиний американський виробник мікросхем пам'яті та Micron Technology Corp., які разом складають приблизно чверть ринку чіпів NAND.

Однак усі джерела заявили, що роздуми уряду США з цього приводу були на ранній стадії, і запропонованих правил не було розроблено.

На запитання прокоментувати можливий крок, прес -секретар Департаменту торгівлі, який здійснює нагляд за експортним контролем, не обговорював потенційних обмежень, але зазначила, що "адміністрація Байдена зосереджена на компрометуванні (Китаю) для виготовлення передових напівпровідників для вирішення значних США Національний ризик безпеки ".

Незрозуміло, який вплив ці потенційні обмеження можуть мати на інших китайських гравців.
Продукт RFQ