В даний час Apple виробляє чотири смартфони, включаючи iPhone SE та iPhone 14 в Індії

Sep 27,2022
Прагнучи диверсифікувати свою ланцюг поставок за межами Китаю, Apple підтвердила, що розпочала виробництво iPhone 14 в Індії, повідомляє Digitimes.


У заяві Apple заявила, що нова серія iPhone 14 представляє нову технологію та важливі функції безпеки, і компанія із задоволенням виготовляє iPhone 14 в Індії, повідомляє Money Control.

Контроль грошей, посилаючись на джерела, заявив, що поставки iPhone 14, виготовлені в Індії, розпочнуться в найближчі кілька днів з фабрики Sriperumbudur Foxconn на околиці Ченнаї. Крім того, Bloomberg, посилаючись на джерела, заявив, що Apple почала робити iPhone 14 в Індії раніше, ніж очікувалося, коли Apple та Foxconn прискорили процес після вирішення проблем з ланцюгом поставок.

Постачальники Apple почали виробляти iPhone в Індії в 2017 році, починаючи з iPhone SE. В даний час Apple виготовляє iPhone SE, iPhone 12, iPhone 13 та iPhone 14 в Індії.

TechCrunch повідомляє, що аналітики JPMorgan прогнозують, що в Індії до 2025 року буде припадати 25% виробництва iPhone, додавши, що Apple вироблятиме лише iPhone 14 в Індії через більш складне вирівнювання модулів камери в серії iPhone Pro та більш високого попиту на місцевий ринок /14plus є підходить для серії iPhone14.

У той же час, Digitimes повідомив, що продажі iPhone 14 в Китаї не були такими хорошими, як очікувалося, і Apple коригувала виробничу частку серед виробників контрактів, при цьому найбільше постраждала точність.

Тим не менш, Китай враховує більшість виробництва iPhone та глобального смартфонів в осяжному майбутньому, причому дослідження контрапункту оцінюють, що Китай виробляє 67% світових телефонів у 2021 році. Крім того Штаб -квартира в Китаї становить майже половину загальної кількості.
Продукт RFQ