Аналітики високо оцінили нові серверні продукти та запаси чіпів AMD вище

Nov 14,2022
Згідно з пошуком Alpha, ціна акцій AMD призвела до того, що напівпровідник вищого в кінці цього тижня, оскільки аналітики високо оцінили новий серверний чіп компанії, і зазначили, що компанія під керівництвом доктора Ліза Су продовжувала чинити тиск на Intel на цінних ринках.

Меттью Брайсон, аналітик Wedbush Securities, дав рейтинг AMD, що перевершує ринок та цільову ціну в 100 доларів. Він зазначив, що компанія могла тимчасово захопити "полюсну позицію" з останніми продуктами в низькій конфігурації, і все -таки конкурувати з Intel, але порівняно з Intel, він забезпечив продукцію "Основного оновлення".

У звіті до клієнтів Брайсон писав: "Навпаки, в даний час це змушує Intel змагатися більш жорстоко з платформою Ice Lake, що важко зберегти свою частку в конкуренції з Міланом. Хоча сапфірові пороги повинні бути більш конкурентоспроможними, ніж ICE Озеро, ми віримо, що коли він прийде, його сила та продуктивність все ще будуть набагато нижчими, ніж Генуя ".

AMD піднявся на понад 6,6% до 73 доларів у другій половині дня торгівлі в п'ятницю, найвищий рівень за понад місяць.

На відміну від цього, Intel також набула, зросла на 2,4% до 30,58 доларів. Конкурент AMD, Nvidia, зросла майже на 3%, щоб торгувати на рівні 162,52 долара.


Виробник напівпровідникового обладнання ASML піднявся майже на 2,5% до 574,54 доларів США після того, як інвестор провів зустріч. Генеральний директор Пітер Веннінк заявив, що навіть якщо Китай був виключений, перспективи компанії в найближчі кілька років не зміниться.

Веннінк сказав інвесторам, що він очікує, що геополітична ситуація не зробить Китай "абсолютно" виключеним з будь -якого зростання, але якщо так, попит також перейде на інші місця.

За словами Reuters, Веннінгке цитував: "Ці фабри будуть побудовані в інших місцях. Можуть виникнути тимчасові проблеми. Але в кінцевому підсумку ці фішки все ще повинні бути виготовлені. Тож це не матиме великого впливу на перспективи 2030 року 2030 року "

У п'ятницю конкуренти ASML також зросли, з прикладними матеріалами, LAM Research та KLA Corp. зросли від 3% до 6%.

Акції Texas Instruments, Micron Technologies, Broadcom та кілька інших компаній зросли на 2% або більше.

Оголосивши результати третього кварталу, Мізухо, інвестиційна компанія, заявив, що, незважаючи на слабкий сектор ПК, вона все ще може побачити силу від центру обробки даних AMD та ігрової лінійки продуктів.
Продукт RFQ