Уолл -стріт: Чутки про придбання Samsung NXP поширені, а ціна акцій останнього значно зросла

Jun 10,2022
За даними агентства з аналізу акцій Wall Street Seekingalpha, акції NXP Semiconductors зросли на 8,2% нещодавно після чуток про Samsung Electronics, яка планує придбати компанію.

Лідер "Де-факто" Samsung Лі Дже-Йонг обговорить можливу угоду під час поїздки до Європи з 7 по 18 червня, повідомляє азіатські технологічні ЗМІ.


Спекуляції щодо придбання Samsung Electronics напівпровідників NXP тривають протягом останніх кількох років. У серпні Korea Times повідомили, що Samsung навряд чи орієнтує напівпровідників NXP як потенційну ціль придбання, оскільки компанія настільки велика, що можуть виникнути проблеми з антимонопольною. Як повідомляється, NXP Semiconductors був у списку придбання Samsung, але через розмір напівпровідників NXP Samsung мав нові ідеї.

На початку лютого 2021 року The Korea Times також повідомив, що Samsung прагне придбати компанію з автомобільних чіпів, з потенційними цілями, включаючи напівпровідники NXP, Infineon, Renesas та Texas Instruments.

Qualcomm намагався придбати напівпровідники NXP у 2018 році, але Qualcomm відступив, принаймні через торговельну напругу між США та Китаєм.
Продукт RFQ