Чиновник Vingroup оголосив про будівництво першої фабрики акумуляторних акумуляторів у В'єтнамі, з партнером Gotion High Tech

Nov 19,2022

Компанія Securities Times E повідомила, що 18 листопада Vingroup, найбільша приватна група підприємств у В'єтнамі, випустила заяву, в якій оголосив, що його виробничі акумуляторні батареї та розробки компанії Vines Energy Solutions та Highwy Tech зламали грунт на їхній фабриці спільного венчурного венчуру в Йонг «Економічна зона, провінція Ха Тін, В'єтнам, для виробництва літієвих батарейних батарейних батарей, головним чином для акумуляторів електромобілів та систем зберігання енергії (ESS).

Зрозуміло, що проект має загальну інвестицію в розмірі майже 6,33 трлн в'єтнамського Донга (близько 275 мільйонів доларів США), охоплює площу 14 га та має проектну річну потужність 5 ГВт -год. Очікується, що масштабне виробництво розпочнеться в третьому кварталі 2024 року, і воно стане першою фабрикою акумуляторної акумулятора літію заліза у В'єтнамі.

Раніше Gotion High Tech заявив на платформі взаємодії з інвесторами, що компанія глибоко виробила технологію літієвого залізного фосфатного акумулятора і була високо визнана клієнтами та ринком з його високоякісними та безпечними продуктами. З цього року компанія встановила стратегічні партнерські стосунки з деякими провідними фотоелектричними та енергозбереженнями для зберігання в домашніх умовах та за кордоном, а відвантаження та ринковий простір компанії в галузі зберігання енергії є дуже перспективними.

Згідно з громадською інформацією, станом на першу половину цього року, GoTion High Tech накопичив 26 клієнтів пасажирських автомобілів, 14 клієнтів пасажирських автомобілів та 27 спеціальних користувачів транспортних засобів, серед яких клієнти пасажирських автомобілів включають Chery Automobile, SAIC GM Wuling, JAC Автомобільний автомобіль, автомобіль Chang'an, чудова стінка, нульовий запуск автомобіля тощо; В майбутньому High Tech Gotion також збільшить співпрацю з Tata India, Volkswagen Німеччині, Вінстин В'єтнам та компанією R США для прискорення розширення міжнародного ринку. Згідно з планом, GOTION High Tech утворює літієву акумуляторну акумулятор 300 ГВт -год у 2025 році, включаючи 100 ГВт -за кордоном.
Продукт RFQ