Голова служби ливарного ливарного віку Intel пішов у відставку!

Nov 22,2022

За даними реєстру, Рандхір Тхакур, керівник служби Intel OEM, пішов у відставку. Аналітики заявили, що компанія буде "надзвичайно складною" в найближчі кілька років.

У електронному листі Intel заявив, що Такур "вирішив подати у відставку та шукати можливості поза компанією". Але "він залишиться на посаді до першої чверті 2023 року, щоб забезпечити плавний перехід до нового лідера".

Згідно з новинами, Вільям Мосс, речник Intel, підтвердив цю новину.

"Ми дякуємо Takur за великий прогрес, який він досяг у IFS (служба ливарних ливарних виробів) та за те, що вони заклали фундамент, щоб Intel стати ливарним класом". Мосс заявив у заяві.

Меттью Рамсей, напівпровідниковий аналітик Коуена, заявив, що він проводив збалансований погляд на акції Intel. Intel було б важким найближчим часом, і чи може бути успішним план трансформації, не був визначений. На його думку, після жорсткого 2022 року, 2023-2024 рік може бути особливо важким для Intel.

Послуга Intel OEM є частиною стратегії IDM 2.0 Kissinger. План полягає в подвійному виробництві до 2025 року та перевершити TSMC та Samsung у галузі виготовлення вдосконалених мікросхем. За даними, у третьому кварталі, Intel OEM Services принесла лише 171 мільйон доларів, що становить 1,1% від доходу компанії на 15,3 мільярда доларів за той же період.
Продукт RFQ