Південнокорейська компанія з демонстраційного обладнання затримає доставку через постачання деталей

Jun 28,2022

Згідно з Корейськими ЗМІ, Асоціація індустрії Корейської дисплеї повідомила 27 червня, що нещодавно корейські компанії з екранізаційного обладнання, такі як Zhouxing Engineering, Winik IPS та Sunic System, не змогли доставити вчасно через неможливість отримати деталі та подібні ситуації продовжував з’являтися. Завдяки глобальній кризі ланцюгів поставок, ці компанії не в змозі своєчасно отримати основні компоненти з -за кордону.

Згідно з опитуванням, середній час доставки основних компонентів обладнання OLED (органічного світла, що випромінює діод), затримується більш ніж на 4,5 місяця. Раніше деталі були доступні через 2 - 3 місяці після замовлення, але зараз це займає до 6 місяців якнайшвидше. Фільтри, які зазвичай були доставлені за 2,5 місяці, зараз отримують через 1 рік, внаслідок чого у 8,5-місячному затримці завершення покупки.

Індустрія дисплея відіграє важливу роль у Південній Кореї, і корейські виробники дисплеїв становлять 33,2 відсотка світового ринку минулого року, повідомляє Асоціація індустрії Кореї.

Крім того, у квітні цього року Асоціація індустрії Кореї (KDIA) взяла на себе керівництво в тому, щоб включити індустрію дисплея як об'єкт підтримки "Національного високотехнологічного стратегічного підвищення конкурентоспроможності та закону про розробку спеціальних заходів" (Національний розширений стратегічний стратегічний Спеціальний закон промисловості).
Продукт RFQ