Офіс президента Південної Кореї: Маск вважає Південну Корею об’єкт інвестицій номер один

Nov 24,2022
За даними Digitimes, за словами президента Південної Кореї Інь Сійе, Елон Маск, генеральний директор Tesla, заявив, що він вважає, що Південна Корея є першим вибором для інвестицій.


Згідно з офісом Інь Xiyue, промова вийшла з віртуальної зустрічі між Муском та Інь Xiyue. Маск заявив, що прийме будь -яке інвестиційне рішення після всебічного перегляду інвестиційних умов, включаючи людські ресурси та технології.

Інь Xiyue також слухав план Муску побудувати ще одну супер фабрику в Азії для виробництва електромобілів. Основний завод Tesla в Азії розташований у Шанхаї, Китай - його потужність нещодавно збільшилася до приблизно 1 мільйона автомобілів на рік.

За даними офісу Інь Сюе, Маск також висловив готовність активно інвестувати в інфраструктуру зарядки електроенергії Південної Кореї та значно розширювати співпрацю з ланцюгом поставок з південнокорейськими підприємствами. Управління Інь Сюе заявив, що Муск передбачив, що до 2023 року кількість частин, придбаних у південнокорейських компаній, збільшиться до щонайменше 10 мільярдів доларів.

Представники Tesla не одразу відповіли на електронні листи, які шукають коментарів.

Tesla придбала багато корейських автозапчастин, включаючи довгостроковий постачальник акумуляторів LG Energy Solution Ltd. Насправді, Jeon Heeyoung, аналітик Seoul Daol Investment & Securities Co., заявив минулого місяця, що перспективи LG Energy були оптимістичними, частково через збільшення Виведення фабрики Шанхая Тесла.

LG Energy заявив у червні, що витратить 452 мільйони доларів на створення нової лінії виробництва акумуляторів 4680. Tesla рекламував наступне покоління акумуляторів як ключ до розблокування дешевших та популярніших електромобілів.

Південна Корея також проживає Hyundai Motor Co. та Kia, двох найбільших виробників автомобілів у світі та інших виробників акумуляторів, таких як SK на Co. та Samsung SDI Co. Це головний двигун зростання його економіки і вважає, що його високий -Тех Мережа постачання зі Сполученими Штатами має вирішальне значення.

У серпні уряд Байдена підписав Закон про скорочення інфляції, який виключає податкові стимули для електромобілів, зібраних за кордоном. Як результат, відносини Південної Кореї США напружені.

Окрім Китаю, де Тесла має багато бізнесу, Південна Корея - це не перша країна в регіоні, яка залучає Муску.

Інь Сьюе також заявив Маск, що уряд Корей активно покращить положення, які можуть спричинити труднощі іноземним інвесторам вести бізнес у Південній Кореї.
Продукт RFQ