Samsung потрапляє в 0,56 мкм невелику піксельну війну і офіційно випускає ізоцелл HP3

Jun 23,2022
Сьогодні Samsung офіційно випустила свій найменший датчик зображення 200 мегапікселів: Isocel HP3. Датчик характеризує найменший розмір промисловості 0,56 мкм пікселів та розмір оптичного формату лише 1/1,4 ".


ISCELL HP3 використовує технологію Tetrapixel, подібно до технології Chameleoncell, що спостерігається на HP1 раніше, а також підтримує специфікації читання повної роздільної здатності, 50 Мп та 12,5 Мп.



Але на відміну від HP1, HP3 також підтримує те, що називається Super QPD Focus Technology, розміщуючи мікролен на чотири пікселі. Здатний виявляти горизонтальні та вертикальні текстури для 100% щільності AF.


Крім того, згідно з офіційною пропагандою, HP3 також може підтримувати трирівневу конверсію високої, середньої та низької та може поєднувати низькі корінні зображення ISO з середніми або високими внутрішніми ISO за допомогою технології Smart-ISO Pro, яка може придуматись із Високий динамічний діапазон зображень з максимальною кольоровою глибиною 14bit. .


З точки зору відео, крім підтримки відео зйомки 8K30 кадрів в секунду, HP3 також підтримує бездоганну функцію подвійної HDR в режимі 4K або FHD, тобто датчик зображення може бути перенесений між двома режимами Smart-ISO HDR та Stagged HDR.
Продукт RFQ