Microelectronics SAI: Придбання лінії виробництва автомобільних чіпів заборонено Федеральним міністерством економічних питань Німеччини та кліматичними діями

Nov 10,2022

SAI Microelectronics оприлюднила повідомлення про те, що ввечері 9 листопада 2022 року компанія та її внутрішні та закордонні дочірні компанії отримали офіційний документ про рішення від Німеччини федерального міністерства економічних питань та кліматичних дій, забороняючи Швеції Сілекс на придбання Німеччини Fab5. Через заборону цю транзакцію з придбання, яка повинна була закінчитися, не може бути продовжена і завершена. Сторони, що беруть участь у транзакції, будуть проаналізувати документи про рішення Німецького федерального міністерства економічних питань та кліматичних дій докладно та вирішать подальші дії, які слід вжити згодом.

SAI Microelectronics зазначив, що компанія глибоко шкодує про остаточне офіційне рішення Німецького федерального міністерства економічних питань та кліматичних дій. Компанія буде продовжувати оптимістично ставиться до та надає значення для індустрії автоспель та пов'язаного з цим бізнес -макета.

Повідомляється, що 14 грудня 2021 року Microelectronics SAI офіційно оголосила, що його дочірня компанія Silex Microsystems AB з Швеції та Elmos Semiconductor SE з Німеччини підписали угоду про придбання власного капіталу. Швеція Сілеекс планує придбати активи, пов'язані з лінією виробництва автомобільних чіпів Elmos на 84,5 мільйонів євро (включаючи 7 мільйонів євро, що триває).

У січні 2022 року Швеція Сілеекс подала заяву про ПІІ (прямі іноземні інвестиції) цієї операції з придбанням до Німецького федерального міністерства економічних питань та кліматичних дій. З тих пір Сілекс зі Швеції та Ельмос з Німеччини підтримували тісний контакт з федеральним міністерством економічних питань та кліматичними діями Німеччини. Цей інтенсивний процес огляду тривав близько 10 місяців.
Продукт RFQ