SMIC International: Нові виробничі потужності та технічні вузли повністю відповідають відповідним правилам

Nov 12,2022

Вранці 11 листопада Чжао Хайджун, генеральний директор компанії SMIC International, проаналізував ефективність фінансового звіту з макро -середовища, промислового циклу та інших аспектів на брифінгу ефективності в третьому кварталі та відповів на питання про співпрацю між SMIC International та закордонними компаніями , вплив нових правил контролю експорту США на компанію тощо.

У другій половині 2022 року, з точки зору макро -середовища, глобальний промисловий ланцюг та регіональний промисловий ланцюг підлягають різній мірі змін та проблем у форматах бізнесу, система промислового відділу та макет зазнає глибокої коригування, оригінальна глобальна Цикл промислового ланцюга порушується або навіть блокується, а процес регіоналізації просувається у труднощах і повороті.

Чжао Хайджун зазначив, що з точки зору промислового циклу інвентар смартфонів та побутової електроніки повільно видаляється, і клієнти не бажають знімати. Хоча поле промислового контролю є відносно стабільним, темпи зростання обмежені. Споживання автомобільних терміналів сильне, і в галузі все ще існує розрив попиту. Чжао Хайджун вважає, що, хоча загальна індустрія мобільних телефонів все ще залишається, завдяки прямій комунікації компанії з кінцевими клієнтами, компанія заздалегідь скориставала розподіл потужностей з минулого року, зменшивши домовленість у відносно насичених підрозділах, тому дохід, тому дохід доходу Внесок смартфонів незначно збільшився в третьому чверті місяця на місяць, загальний попит на побутову електроніку був слабким, а дохід знизився на 4% місяця на місяць.

Коли запитувач запитав про попит заморських клієнтів на потужність SMIC, Чжао Хайджун сказав, що закордонні компанії, як правило, отримують довгострокові зобов'язання від китайських виробників розподілити потужність для забезпечення безпеки постачання. Він пояснив, що під впливом досвіду надмірної пропозиції в різних галузях минулого року сьогоднішні закордонні клієнти підтримуватимуть певну частку продукції, виробленої в китайських компаніях. Для того, щоб забезпечити безпеку промислового ланцюга, вони створили стратегічний союз із SMIC International для отримання довгострокових зобов'язань щодо розподілу потужностей. Він сказав, що співпраця SMIC з закордонними клієнтами була дуже швидкою.

Окрім факторів галузевого циклу, Чжао Хайджун також зазначив, що згідно з попередньою інтерпретацією, виробничі потужність клієнтів SMIC та технологічні вузли повністю відповідають новим правилам Сполучених Штатів. Він пояснив, що нові норми Сполучених Штатів в основному спрямовані на виробництво американських дизайнерських компаній в Китаї, і нові вузли з питань та технологій, які ми зараз додаємо, повністю відповідають відповідним правилам. Однак деяким клієнтам потрібен час буфера для інтерпретації нових правил контролю експорту США. Компанія веде тісну комунікацію з клієнтами та постачальниками, уточнює деякі поняття в нових правилах та оцінює вплив на компанію.
Продукт RFQ