Генеральний директор Qualcomm: Напівпровідникова галузь підлягає численним проблемам у короткостроковій перспективі, а довгострокові перспективи необмежені

Aug 17,2022

Генеральний директор Qualcomm Ammon заявив в ексклюзивному інтерв'ю з Bloomberg Business Week кілька днів тому, що напівпровідникова галузь дійсно стикається з численними проблемами в короткостроковій перспективі, але, зрештою, перспективи напівпровідникової галузі все ще яскраві.

Анмон зазначив, що в короткостроковій перспективі галузь в даний час стикається з численними економічними проблемами, такими як інфляція, зростання витрат на енергію та заходи щодо обмеження епідемії. Ці проблеми можуть вплинути на баланс попиту та пропозиції, але прогноз для галузі в цілому не зміниться в результаті. Багато галузей промисловості пройдуть цифрову трансформацію, напівпровідники незамінні, індустрія мобільних телефонів однакова, а автомобільні, обчислювальні, промислові тощо - також однакові. Анмон прогнозує, що в майбутньому термінал усвідомитиме більше функцій та більш розумного взаємозв'язку за допомогою хмарних обчислень, і ці технології продовжуватимуть сприяти зростанню напівпровідникової галузі в найближчі десять років.

Щодо чутки про те, що саморозвинений 5G Modem Chip Apple не вдалося, Anmon сказав, що Qualcomm має хороші співпраці з Apple і продовжує надавати продукцію Apple. Але він також сказав, що Qualcomm зробив припущення та бізнес-плани, що вони більше не будуть співпрацювати після того, як саморозвинені фішки Apple будуть успішними.
Продукт RFQ