Понад 100 мільйонів доларів вкладено! SK Flash Memory Business Дочірня компанія планує створити науково -дослідний центр у західній США

Sep 16,2022

За даними Korean Media BusinessKorea, Solidigm, дочірня компанія NAND Flash Memory of SK Hynix, вкладе більше 100 мільйонів доларів США, щоб створити напівпровідниковий науково -дослідний центр у Каліфорнії, США. Центр науково -дослідної роботи охоплює площу близько 20 000 квадратних метрів, і компанія розраховує переїхати в першому кварталі 2023 року і матиме 1900 працівників.

Повідомляється, що SolidIGM є незалежною дочірньою компанією SK Hynix у Сполучених Штатах. Він був створений у грудні минулого року і був реорганізований з бізнесу Intel Flash Memory, який раніше придбав SK Hynix.

Цього року галузь є ведмежим на ринку Flash Memory NAND, і його ціна знову і знову знизиться у другій половині 2022 року, але інвестиції SK Hynix в НДДКР у цій галузі лише збільшаться. У серпні SK оголосила, що успішно розробила перший у світі 238-шаровий флеш-пам'ять NAND з найбільшою кількістю шарів у цій галузі.
Продукт RFQ