Перший публічний графік Лі Дж.

Aug 18,2022


За даними інформаційного агентства Yonhap, Лі Дже-Йонг, віце-голова Samsung Electronics, буде відвідувати новаторську церемонію парку досліджень та розробок (R&D), що проводиться в парку Джихеун, місто Йонгін, штат Джонгі-До, і повернутися на фронт лінія ділових операцій. Це буде амністія Лі Дже-Йонга. Перший публічний графік після відновлення.

Повідомляється, що Лі Дже-Йонг помилував і відновив право діяти в день визволення. Він поїхав до штаб-квартири Samsung Electronics, щоб взяти підсумки передових ділових справ два дні тому. Того ж дня він з'явився в суді щодо шахрайства з бухгалтерського обліку Samsung та неправильних справах злиття.

Цей науково -дослідний центр - це новий Центр науково -дослідної роботи Samsung Electronics у Китаї через 8 років з 2014 року. Центр науково -дослідних та науково -дослідних та науково -дослідних процесів буде відповідати за дослідження та розробку нових технологій, таких як NAND Flash Memory, Wafer Foundry та нові системні мікросхеми. У той час Лі Дже-Йонг зустрінеться з вищими керівниками, які відвідували новаторську церемонію, включаючи Кюн Гі-Хюн, президента Samsung Electronics, що відповідає за відділ DS (Semiconductor).

Однак Samsung Electronics ще не дійшла висновку щодо того, чи буде Лі Дже-Йонг відвідувати новаторську церемонію.
Продукт RFQ