Корейські ЗМІ: Індустрія ливарних виробів холодна, а видимість деяких заводських замовлень менше 6 місяців

Nov 11,2022
10 листопада південнокорейські медіа Etnews повідомили, що глобальний попит на ливарні вироби почав знижуватися, а рівень використання потенціалу деяких заводів не досяг 100%, що повністю суперечить тому, що очікувала галузь на початку цього року .

Оскільки ціна сировини для ливарних виробів продовжує зростати, корейські ЗМІ вважають, що ринок ливарних робіт неминуче зіткнеться з зниженням прибутку.

У звіті зазначається, що кількість замовлень на дизайнерських компаній значно зменшується, а видимість замовлень деяких вафельних ливарних виробів навіть зменшилася до менш ніж шести місяців. Старші керівники 8-дюймової індустрії вафельної індустрії сказали: "Неминуче, що попит знизиться в наступному році. Коефіцієнт використання потужностей деяких вузлів не становить на 100%, а нові замовлення значно зменшаться".


Корейські ЗМІ вважають, що основні галузі нижче за течією, такі як смартфони та ПК, зазнали глобального економічного спаду. Перспектива попиту на OEM напівпровідникових продуктів, таких як мікросхеми управління живленням (PMIC), мікросхеми драйверів (DDI), мікросхеми радіочастот (RF) погіршилися. Також вирішується ефект вузького місця попиту на напівпровідник автомобіля, наприклад, мікроконтролер (MCU).

Китай вважається найбільшим ринком напівпровідникової галузі. Корейські ЗМІ заявили, що невдача продажів на цьому ринку перешкоджала експорту вітчизняних компаній з дизайну мікросхем. Генеральний директор корейської компанії, яка постачає автоматичні чіпси в Китай, сказав: "Ми повинні скорегувати виробництво напівпровідникових товарів, оскільки обсяг продажів у Китаї значно знизився. Якщо ми не зможемо знайти інший ринок, у нас не буде іншого вибору, як зменшити нове замовлення на ринку OEM ".

Крім того, Корейські ЗМІ також зазначили, що зниження попиту індустрії ливарних виробів не відображатиметься в цьомурічному фінансовому звіті, оскільки вони мають достатньо первісних довгих договорів. Однак, оскільки вартість сировини, необхідної для процесу виробництва чіпів, зростає, поки попит знижується, зниження продуктивності з наступного року неминуче. Інсайдер сказав: "Ціна придбання кремнієвих чіпів, різних матеріалів, промислових газів та іншої сировини зросла приблизно на 10% щокварталу".
Продукт RFQ