Inventec планує розгорнути розумні фабрики та планувати створити 5G Open Labs у другій половині року

Jul 25,2022

За даними juheng.com, Inventec, заснований на Тайвані, представив пов’язані програми на своєму заводі з виробництва сервера Taoyuan з метою розгортання 5G смарт-фабричного поля. У першій половині року він брав участь у діяльності з організації O-RAN та завершив фактичну сферу розумних фабрик 5G. Планується провести більше планів перевірки інтеграції додатків 5GO-RAN за допомогою ланцюга поставок альянсу за допомогою макета відкритої лабораторії 5G у другій половині року.

На конференції Spring Plugfest Alliance 2022, що відбулася наприкінці минулого місяця, Inventec вперше розкрив макет 5G Smart Factory, включаючи безпеку промислового навколишнього середовища, врожайність, інспекції та операції з обслуговування та помилки на сервері Таоуань виробниче підприємство. За винятком продуктивності програми тощо, демонстрація використовує 5G відкриту архітектуру, щоб значно зменшити складність розгортання та подальші витрати на технічне обслуговування та експлуатацію для задоволення потреб автоматизованих розумних заводів.

В останні роки Inventec активно інвестував на ринок приватної мережі 5G. Окрім розробки власних базових станцій бренду, він також відіграє роль системного інтегратора, співпрацюючи з партнерами з екосистеми, такими як Microsoft, Altran Group, Parametric Technology, Intel, Qualcomm та Mediatek в IT, CT, співпраця OT у цій галузі .
Продукт RFQ