Установа: Погіршення глобальної економіки призвело до ослабленого попиту, а відправлення п’ятірки виробників ноутбуків у липні впали на 30%

Aug 16,2022
16 серпня, згідно з останніми даними Digitimes Research, загальна кількість поставок перших світових брендів ноутбуків (за винятком Apple) у липні впала на 28% на місяць і більше 30% у річному обчисленні. Це пояснюється тим, що погіршення світової економіки продовжує послабити попит на ринку, що, в свою чергу, призводить до похмурих прогнозів для галузі.


Lenovo все ще був найкращим брендом ноутбуків за постачаннями в липні, але зазнав найгіршого зниження місяця на місяць серед першої п’ятірки завдяки високій базі порівняння в червні. Щомісячне зниження відвантаження HP було менше, ніж Lenovo, завдяки покращенню постачання ІС. Dell побачив, що найменше зниження поставок серед першої п'ятірки в липні, оскільки його основний ринок, сегмент підприємства, виконаний краще, ніж середній.

Згідно з даними Digitimes Research, ноутбуки з трьома найкращими ОДМ у липні комбінували лише на 11%, оскільки Quanta Computer все ще мав багато непогашених замовлень, які затягувались з другого кварталу 2022 року під час блокування епідемії Китаю. Краще, ніж п’ять найкращих терміналів.
Продукт RFQ