Установа: Очікується, що розмір ринку VCSEL досягне 1,6 мільярда доларів США у 2022 році, і в майбутньому є величезний можливість

Sep 21,2022

Нещодавно науково -дослідний інститут Yole Group оновила прогноз для ринку VCSEL (вертикальна порожнина, що випромінює лазер). Агентство заявило, що загальний розмір ринку VCSEL, як очікується, досягне 1,6 мільярда доларів у 2022 році та 3,9 млрд. Дол.


Що стосується полів застосування, VCSEL, необхідні для комунікацій даних, таких як оптичні модулі, створить ринок у розмірі 782 мільйонів доларів США у 2022 році, і в 2027 році досягне 2,1 мільярда доларів США. Хоча продукція мобільної та споживчої електроніки все ще займає серед VCSEL Дохід цього року найбільший сегмент ринку, але через повільніші темпи зростання, ніж ринок комунікаційних комунікацій, очікується, що розмір ринку в 2027 році становитиме 1,9 мільярда доларів США.

З точки зору структури постачальників, Lumentum та узгоджені (II-VI) утворили дуополію, з комбінованою часткою ринку 80%. Злиття та поглинання епітакси додатково консолідували свої позиції на ринку оптичних комунікацій.

Йол також нагадав, що недавно британський виробник IQE показав свою першу 8-дюймову епітаксіальну вафель на основі германію замість GAAS. Фотоніка, така як VCSEL на основі нових матеріалів, може бути сильно інтегрована з пристроями CMOS та створити можливість переходу на 12-дюймову платформу процесу. Крім того, нещодавно у цій галузі з'явився новий процес модуляції лазерної довжини хвилі, що допомагає реалізувати інтеграцію OLED та VCSEL, а останній реалізує 3D -зондування шляхом проникнення в OLED -панель.
Продукт RFQ