Фемтосекунд -лазерний виробник Altra Photonics оголосив про завершення десятків мільйонів Юань у раунді фінансування+

Jun 27,2022
27 червня Hangzhou Altra Photonics Technology Co., Ltd. (коротко Altra Photonics ") оголосило про завершення десятків мільйонів Юань у фінансуванні серії A+. Цей раунд фінансування було спільно завершено Lufeng Investment, Linkage Fengye та іншими промисловими столицями. Повідомляється, що завершення цього раунду позначень фінансування, що альтра фотоніка почала повністю входити в поле літієвої батареї нової енергії.


Офіційні новини показують, що Altra Photonics була створена в червні 2018 року, в основному займається дослідженнями та розробками, виробництвом, продажами та застосуванням промислових фемтосекундних лазерів та їх основними пристроями. Він складається з ультрашвидких експертів з лазерної інженерії з закордонних повернених, включаючи керівника регіональних продажів Трампа Китаю та оптичних інженерів з Литви.

Команда Altra Photonics відповідала за дослідження та розробку фемтосекундних джерел світла у ряді великих національних проектів, таких як: Перший домашній лазер фемтосекундного волокна зі 100 енергетикою мікроджоула, а фемтосекундне джерело світла для першого вітчизняного фемтосекундного серця фемтосекунд обладнання для переробки стента. Чекати.

В даний час Altra Photonics має фемтосекундну лазерну платформу продукту (розподіл потужності 10 Вт-1000 Вт, розподіл довжини хвилі з 1030 нм інфрачервоного 515 нм зеленого світла 343 нм ультрафіолет 258 нм, глибокий ультрафіолет, пульсовий розподіл 350FS-10PS безперервно регулюється); Платформа Picosecond Laser Product (50 Вт пікосекунд ультрафіолет, зелене світло 100 Вт, інфрачервоне світло пікосекунд 300 Вт); Платформа Laser Product Sub-Nanosecond (Nanosecond Green Leck) 60W-100W). На додаток до ново введеного літієвого акумулятора нового енергетичного поля, воно вже розгорнуто в галузі напівпровідників, нових дисплеїв, сонячних фотоелектричних, побутової електроніки, аерокосмічної та інших галузей.
Продукт RFQ