Дохід Фарнелла вражає рекорд, оскільки електронні компоненти користуються великим попитом

Sep 17,2022

Електронний компонентний дистриб'ютор AVNET, Farnell, нещодавно опублікував результати свого четвертого кварталу за фінансовий рік 22 липня, з доходом у 442 мільйони доларів у кварталі, нормою прибутку операції - 14,2%та загальним доходом у 1,8 мільярда доларів за повний фінансовий рік , щорічно зростання на 1,8 мільярда доларів. Збільшення на 20,2% було наслідком значного збільшення попиту з боку електроніки, енергетики, безпеки та транспорту.

Роб Роспедзіовський, президент з продажу Farnell Emea, заявив, що керівництво задоволено сильною ефективністю, особливо враховуючи, що він прийшов на тлі постійної невизначеності на ринку, проблемах ланцюгів поставок та часів, пов'язаних з високим попитом клієнтів. досягнуто у випадку збільшення. Розраховуйте на те, щоб розвивати цей імпульс, оскільки компанія продовжує інвестувати в запаси, цифровий маркетинг та платформи електронної комерції.

Дані показують, що майже 56% загальних продажів Farnell та 72% загальних замовлень на транзакції протягом кварталу були розміщені через платформу електронної комерції компанії.
Продукт RFQ