До TSMC! По чутках, Samsung розпочне масове виробництво 3 нм чіпів на наступному тижні

Jun 24,2022

Samsung Electronics офіційно розпочне масове виробництво 3 -нм мікросхем на основі транзисторної структури GAA на наступному тижні, графіку раніше TSMC, який планує масово виробляти 3 -нм чіпів у другій половині цього року, що робить Samsung Electronics першою в світі, щоб досягти 3 нм масової маси виробництво. підприємство.

До недавнього часу виникли занепокоєння, що Samsung Electronics затримує масове виробництво 3NM чіпів через проблеми з прибутком, повідомляє BusinessKorea. Однак Samsung Electronics заперечила такі занепокоєння, заявивши, що немає проблем з виробництва. Повідомляється, що Samsung Electronics забезпечила клієнтів Enterprise для 3nm чіпів. Компанія вважає, що масове виробництво 3NM чіпів забезпечить сильний поштовх для своєї мети стати першим у світі в системних напівпровідниках.

Аналітики вважають, що якщо Samsung Electronics розпочне масове виробництво 3NM чіпів, вона може довести корпоративним клієнтам, що Samsung Electronics технологічно випереджає TSMC, тим самим консолідуючи свої позиції на ринку ливарних робіт. Samsung визначається, щоб підірвати домінування TSMC на ринку ливарних виробів за допомогою своєї вдосконаленої технології виробництва Ultra-Micro.
Продукт RFQ