Аналітик: Важко знайти альтернативи можливості стандартизації та процесів виробничої галузі Китаю

Dec 01,2022

Джонатан Голдберг, засновник D2D Advisory, агентства з аналізу, нещодавно заявив, що хоча трубопровід довгий і важкий, американські компанії зараз неминуче, здається, зменшують або повністю усунули свою залежність від Китаю.

Голдберг вважає, що продукція чіпів насправді засвоюється в Китаї, становить 10% - 15% світового попиту. З процесом внутрішньої заміни, незалежно від того, що американські компанії роблять у Китаї, частка останніх знизиться. З боку постачання американські виробники мають певну залежність від Китаю в процесі герметизації та тестування. Але загалом інші країни мають достатню спроможність, щоб компенсувати більшість вакансій. Голдберг вважає, що американські компанії матимуть багато варіантів.

Голдберг зазначив, що найскладнішим для пошуку альтернатив - це здатність стандартизації та процесу виробничої промисловості Китаю. Він також виявив, що Apple планує повністю перенести більшу частину виробництва продукції на регіони за межами китайського материка в найближчі сім років, що також є досить довгим для Apple, яка може бути найкращою світовою компанією в електронному управлінні ланцюгами поставок продуктів, особливо для інші.

Голдберг також заявив, що одностороналізм Сполучених Штатів важко визнати його союзники в даний час. "Раптову атаку" нових правил BIS жовтня критикували багато людей, які постраждали від союзників.

Голдберг запропонував США використовувати більше важелів для використання своїх союзників, таких як введення санкцій виробникам китайських панелей. Такі санкції не мають нічого спільного з інтересами Сполучених Штатів, але вони можуть порадувати союзників Східної Азії. Крім того, санкції на китайські автомобілі можуть уповільнити розвиток виробників китайських автомобілів і їх вітатиме Німеччина.
Продукт RFQ