Absen: З комплексним відновленням закордонних ринків ми збільшимо інвестиції в ключові сфери

Nov 26,2022

Операційний дохід Absen у перших трьох кварталах 2022 року становитиме близько 1,780 мільярда юанів, що на 27% порівняно з 1,402 мільярда юанів у перших трьох кварталах 2021 року; Чистий прибуток, що пов’язаний з акціонерами перерахованих компаній у перших трьох кварталах 2022 року, становив 113,6487 мільйонів юанів, зростання в річному обчисленні-близько 292%.

Нещодавно Абсен заявив під час опитування агентством, що через вплив епідемічної ситуації та зниження тиску економіки операційний дохід китайського ринку знизився в рік у 2021 році протягом звітного періоду; Однак, з всебічним відновленням закордонного ринку, дохід від міжнародного ринку в перших трьох кварталах 2022 року збільшиться майже на 100% порівняно з 2021; Реалізація та впровадження стратегії "Внутрішня та зовнішня подвійна атака" компанії у 2022 році забезпечить гарантію загального стабільного зростання ефективності компанії в невизначеному зовнішньому економічному середовищі в 2022 році. Компанія буде дотримуватися як основного бізнесу, і продовжувати планувати міжнародні та китайські ринки; Збільшити будівництво внутрішніх та іноземних каналів, розширюйте шкалу продажів та збільшуйте частку ринку; Використовуйте можливість швидкого відновлення ринкового бізнесу та реалізуйте швидке зростання загального бізнесу компанії.

Як одне з перших підприємств, що займаються експортом за кордоном, Абсен глибоко вкорінився на закордонному ринку, стабільний прогрес і побудував унікальний вплив китайських брендів у світі. Міжнародні великі виставки завжди були важливим вітром для розвитку технологій продуктів та просування ринку в галузі. Оскільки закордонний ринок поступово виходить з серпанку, також швидко перезапускають глобальний виставковий процес. У 2022 році закордонний ринок поступово відновиться. Компанія братиме участь у виставках у Північній Америці, Європі, Азіатсько -Тихоокеанському регіоні, Латинській Америці та інших місцях протягом багатьох разів у 2022 році. для глобальних клієнтів. Завдяки комплексному відновленню закордонних ринків, міжнародний ринок компанії швидко зростав протягом звітного періоду. Компанія скористалася можливістю відновлення попиту на деяких закордонних ринках, продовжувала збільшувати стратегічні інвестиції в ключові сфери та ринки, збільшувати подорожі персоналу, енергійно побудовані місцеві канали для здійснення бізнесу та досягла швидкого відновлення бізнесу на закордонних ринках.

Крім того, віртуальна кіно- та телевізійна постановка - це ще одна популярна програма, яка просувається керівними інноваціями протягом останніх двох років. Порівняно з традиційною зйомкою зеленого екрану, технологія віртуального виробництва світлодіодних екранів має значні переваги, що дозволяє творчому колективу бачити середовище зйомки інтуїтивно, змінювати ефект сцени в режимі реального часу відповідно до сценарію та значно підвищити ефективність спілкування.

Для нової ділової галузі віртуальної студії Absen активно здійснив технічний макет та запустив низку продуктів та рішень. У вересні 2022 року виставка Нідерландської міжнародної радіо- і телевізійної технології (IBC2022 залучала велику кількість професійних досвіду клієнтів та консультацій на місці. У жовтні 2022 Фільм і телевізійна творча студія в Лондоні, Англія. Компанія співпрацювала зі старшими експертами у галузі віртуальної виробництва в Європі та промислових екологічних партнерів для проведення поглиблених обмінів та спільного вивчення більшої кількості можливостей для віртуального виробництва для забезпечення мистецького створення.

В даний час, віртуальна стрілянина на повну сцену, запущене Absen, успішно застосовується до віртуальних студій, студій, етапів XR та інших сцен у великих країнах світу, таких як США, Китай, Великобританія, Франція,Росія, Канада тощо.Отримано хороший відгук на ринку, і галузь має значні переваги.
Продукт RFQ